User راه پیشرفت در عکاسی - فــــــتوبلاگ پیکــــسل
سفارش تبلیغ
صبا ویژن

فــــــتوبلاگ پیکــــسل
وبلاگ آموزش عکاسی و نمایش بهترین عکس ها 
قالب وبلاگ
لینک دوستان
لینک وبلاگهایم
maleki maleki maleki maleki maleki maleki

راه پیشرفت در عکاسی

عکاس خوبی باشید راه پیشرف در عکاسی

درباره عکاسی سخنی هست که در دیگر زمینه های زندگی هم مصداق پیدا می کند: "اگر در حال رشد و افزایش توانایی های خود پیش نمی روید در حال مرگ هستید...!" وقتی که عکاسی تازه کار هستید و می خواهید مهارت های خود را افزایش دهید می توانید در اینترنت  میلیون ها صفحه درباره عکاسی پیدا کنید و اطلاعات جدیدی بدست آورید و نکات، ترفند ها و فنون مختلفی در این زمینه بیاموزید اما بیشتر اطلاعاتی که در این باره می یابید بوسیله عکاسان کم تجربه در اختیار شما قرار می گیرد. خوب پس چگونه می توانیم عکاس بهتری شویم؟ من این راز را در اختیار شما قرار خواهم داد. مهم نیست در کجای سفر عکاسی به سمت حرفه ای شدن هستید...

 

مشاهده مهمترین راه برای عکاسی بهتر شدن کشف فنون است!

مشاهده کنید، عکس بگیرید، تحلیل کنید

من مدت زیادی در این حرفه فعالیت کرده ام. وقتی که اولین کار خودم را شروع کردم ساعت ها وقت گذاشتم و در میان جزوه ها و کتاب های قدیم و جدید می گشتم. به دنبال عکس هایی می گشتم که واقعاً از آنها خوشم بیاید. روی آنها مطالعه می کردم و سعی می کردم بفهمم چرا از آنها خوشم آمده است. بار ها و بارها سوالات کوچکی که در ذهنم ایجاد شده بود را بازبینی کردم دوباره و دوباره.

آیا باید سایه ها ملایم باشند یا نه؟ آیا جهت نور باید از روبرو باشد یا پشت سوژه؟ رنگ اصلی زمینه چه باشد؟ عکاس از چه نوع لنز/پرسپکتیوی  استفاده کرده است؟

 

علتی که باعث چشم گیر شدن عکس دیگر عکاسان شده است را بررسی نمایید و ببینید چه چیزی می تواند شما را به عکاس بهتری تبدیل نماید.

آیا عکاس از حداقل زوم استفاده کرده یا نه؟ آیا هر آنچه در عکس می بینید نتیجه جلوه های ویژه است؟ اگر چنین است چگونه اینکار را انجام داده اند؟ چند تا منبع نور استفاده شده است؟ نور اصلی دایره ای بوده است یا چهارگوش؟ آیا این کار تاثیری هم در عکس دارد؟ آیا من این عکس را بخاطر سوژه اش دوست دارم یا نور پردازی یا روایتی که این تصویر بیان می کند واقعا جالب است؟ یا جذابت آن دلیل دیگری دارد. منبع نور در چه ارتفاعی قرار دارد؟ آیا سایه ها بلند هستند یا کوتاه؟ چقدر از تصویر در سایه قرار دارد؟ آیا محیط عکاسی واقعی است یا ساختگی است؟ آیا غالب عکس تنگ است یا عریض؟ همچنان در عکس ها و کتاب ها جستجو می کردم. اگر شما هم به مشاهده کردن و تجربه کردن علاقه مندید می توانید پیشرفت کنید.

 

با بیشتر عکس گرفتن بیاموزید چگونه عکاس بهتری باشید

یکی از راه هایی که می توانید پیشرفت کنید این است که بیشتر عکس بگیرید. امروزه در دنیای عکاسی دیجیتال واقعا برای عکاسی به تعداد بالا مشکل زیادی وجود ندارد. منتظر نشوید تا کسی شما را استخدام کند تا برایش عکس بگیرید. با اراده خودتان عکس بگیرید. بله می دانم که در زندگی مشکلات و کار های زیادی هست که روی دوش شماست و باید برای آنها هم وقت بگذارید ولی اگر می خواهید عکاس قابلی شوید باید بیشتر عکس بگیرید و تجربه بیشتری بدست آورید. صحبت از اولویت هاست. همیشه کار هایی بوده است که می خواستم انجام دهم اما به عنوان یک حرفه ای عکاسی الویت اول من بوده است همیشه می خواستم یک نوع عکاسی یا تجربه ای جدیدی را امتحان کنم. عکس یا تکنیکی را بیابید که آنرا تحسین می کنید و سعی کنید آنرا کپی کنید توجه داشته باشید هدف شما آموحتن فن جدیدی در عکاسی است نه کپی برداری از آن اثر ولی سعی کنید دقیقا مانند آن عکس را با دوربین خود خلق کنید کاملاً همه چیز را کپی کنید. به این ترتیب راه گرفتن چنین عکسی را کشف می کنید حتی ممکن است به روشی جدیدتر یا ابتکاری بتوانید همان عکس را خلق کنید و خود فن جدیدی را ابداع کنید. در این صورت توانایی های جدیدی بدست آورده اید. به این ترتیب برای مشکلات عکاسی راه حلی پیدا کرده اید که قبلاً حتی درباره آن نشنیده بودید.

عکاسی

اشتباهات عکاسی هم یکی دیگر از را هایی است که می توانید از آنها نباید ها را بیاموزید.

خیلی نگران اشتباهات خود نباشید (مگر اینکه برای مشتری عکس می گیرید). اشتباه ابزار فوق العاده ای برای آموختن استفاده صحیح از فنون عکاسی است. اگر مرتب عکس های خودتان را ببینید و آنها را نقد کنید خواهید فهمید که چگونه عکس های بهتری بگیرید. در عکس های خود به دنبال نقاط ضعف بگردید. ببینید چگونه می توانستید عکس های بهتری بگیرید بهانه آوردن را متوقف کنید رقابت شدید است و همیشه راهی برای گرفتن عکسی بهتر وجود دارد پس اگر شما آن عکس را نگیرید دیگری بهتر از آن را ثبت خواهد کرد. یک عکاس خوب این توانایی را دارد که مشکلات عکس خود را ببیند و بتواند آنرا در عکس های بعدی جبران کند به این ترتیب می توانید به مفهوم واقعی عکاسی و نقش نور ها در آن پی ببرید.

ترجمه: علی یزدی مقدم


[ پنج شنبه 92/6/14 ] [ 1:0 عصر ] [ هـــاشـــم مالکـــی ] [ نظرات () ]
.: Weblog Themes By WeblogSkin :.
درباره وبلاگ

حقیر فقیر سراپا تقصیر کمتر از قطمیر، عکاسی را با دوربین 110 آغاز و بعد با دوربین زنیط 122 روسی و بعد موبایل و دوربین دیجیتال ادامه دادم و مدتی است که با دوربین ساده ی سونی عکس می گیرم.«هذا بضاعتنا» و خیلی به هنر عکاسی علاقه دارم اما نمی توانم دوربین حرفه ای بخرم(چکار می شه کرد؟) یکی از آرزوها و خواسته های دست چهارم من خرید دوربین است.(دعا کنید سه خواسته ی مهم تر بر آورده بشود).
موضوعات وب
لینک های مفید
آمار وب
Online


بازدید امروز: 176
بازدید دیروز: 26
کل بازدیدها: 509625