User آموزش عکاسی حرفه ای - فــــــتوبلاگ پیکــــسل

فــــــتوبلاگ پیکــــسل
وبلاگ آموزش عکاسی و نمایش بهترین عکس ها 
قالب وبلاگ
لینک دوستان
لینک وبلاگهایم
maleki maleki maleki maleki maleki maleki


compl1.jpg

عکاس: George Barr

ورای عکاسی مینیمال

عکاسان تازه‌کار معمولا عکس‌هایی می‌گیرند که دارای المان‌های فراوان و ترکیب‌بندی شلوغ است. بتدریج اما می‌‌آموزند که خود باید انتخاب‌گر باشند و تنها برخی از المانها را در کادر بگنجانند. و همین سیر را نیز ادامه می‌دهند. عکس‌های مینیمال با کادرهای ساده و المانهای کم، که معمولا مورد پسند مخاطب و قاضی نیز قرار می‌گیرد.

اما همه داستان این نیست. در واقع در بسیاری از موارد با کادرهایی مواجه هستیم که دارای عناصر فراوان هستند و امکان ساده کردن کادر وجود ندارد. از سوی دیگر برخی کادرها اساسا با رویکرد مینیمال پاسخ نمی دهند و نمی توانند تمام حس واقعی صحنه را به مخاطب منتقل کنند. بسیاری از عکاسان برای حل این مشکل، براحتی صورت مساله را پاک کرده و از آن کادر می‌گذرند.

ذات طبیعت پیچیده و نامنظم است. اگر بخواهیم این ذات را منتقل کنیم، ناگزیریم که گاه ترکیب‌بندی‌ها و کادرهایی پر از عناصر مختلف داشته باشیم. اما تهیه کادرهای قوی از چنین صحنه‌هایی به سادگی کادرهای مینیمال نیست. به عبارت بهتر، تهیه عکس‌های خوب با چنین رویکردی نیاز به "دید" بسیار قوی‌تر نسبت به کادرهای مینیمال دارد و با تمرین بیشتر و در زمانی دورتر برای عکاس ممکن است حاصل گردد.

عکاس در این مرحله باید بی‌نظمی های طبیعی را به صورتی تصویر کند که بیننده بتواند در عین بی‌نظمی، زیبایی و نظم را درک کند. عکاس باید بتواند در کادری که فاقد نقطه قوی، الگو، خط و شکل واضح است، نقطه قوی خود را، الگوهای خود را، خطوط و اشکال خود را وارد کند. ابزار چنین کاری نیز نور و رنگ و الگوها و اشکال نامنظم موجود در کادر هستند. شناخت این ابزارها، بدون شک، برای چنین عکاسی الزامی است.

بر خلاف عکاسی مینیمال که در آن باید عناصر اضافی را حذف کرد، در این نوع عکاسی باید عناصر را وارد کادر کرد. سختی کار آنجاست که چگونه باید به این عناصر بی‌نظم و فراوان، نظمی درونی بخشید. چیره دستی عکاس در استفاده از عناصر قوی ترکیب‌بندی مانند الگوها، عناصر پویا، قرینه‌گی و ناقرینه گی، مرزها و اشکال، نجات بخش خواهد بود.

گاه خود بی‌نظمی و پیچیدگی می‌تواند ایجاد کادری قوی کند. بدون اینکه دارای ویژگی‌هایی که در فوق شرحشان رفت، باشد. این نوع کادرها اما نیاز به دید قوی عکاس دارد تا بتواند زیبایی نهفته در آن را به بیننده منتقل نماید.

یکی از نکاتی که می‌توان در این نوع عکاسی کمک کننده باشد، تهیه عکس‌هایی است که عنصر "روایت" داشته باشند. یعنی بیننده با دیدن عکس بتواند سیری را تجسم کند که قبل از تهیه عکس شروع شده و بعد از آن نیز ادامه می‌یابد.

از لحاظ تکنیک، این نوع عکاسی نیاز به دقت خاص دارد. وجود جزئیات، کیفیت نور و رنگ، و وسعت کادر از جمله نیازهای خاص عکاسی از کادرهای شلوغ است. بنابراین استفاده از سه‌پایه، صرف زمان کافی برای طراحی ذهنی صحنه، استفاده از لنزهای مرغوب برای ثبت جزئیات کافی و گاه استفاده از کادرهای نامعمول مانند کادر مربعی، جزو اصول این نوع عکاسی هستند.

از آن سو اما دیدن این عکس‌ها نیز آسان نیست. درک زیبایی نهفته در این عکس‌ها گاه نیاز به ممارست و صرف وقت بیشتر دارد.

عکس‌های زیر را با جستجویی سریع در وب انتخاب کردم. مطمنئا عکس هایی بهتر نیز در این مقوله وجود دارند.

 

ادامه مطلب...

[ یکشنبه 92/5/13 ] [ 10:2 عصر ] [ هـــاشـــم مالکـــی ] [ نظرات () ]

چکیده ی عکاسی مینیمالیستی


عکاسی مینیمالیستی به هنر کمتر شناخته شده است. بهره گیری از  تصاویر آرام ، و متمرکز ساختن  کادر در عناصر اصلی برای خلق ترکیبی بی نقص  از ویژگی هی این نوع از عکاسیست.این سبک از عکاسی با طرح یک چالش  با تنطیم یک یا دو عنصر در کادر به بیان یک موضوع  و پیام می پردازد. در این پست ما به چند عکس که از ایده مینیمالیستی برای بیان موضوع خود کمک گرفته اند اشاره می کنیم.

 

عکس مینی مالیستی(خلوت)

چرا عکاسی مینی‌مالیستی؟

 

همه‌ی خوبی‌های مینی‌مالیسم به کنار؛ اما چرا باید این سبک عکاسی را تمرین کرد؟
در این جا به سه مزیت تجربه‌ی عکاسی مینی‌مالیستی اشاره می‌کنیم:

1- توجه بیننده را به شدت جلب می‌کند: برای تاکید بر روی یک سوژه یا قسمت کوچکی از عکس، راه‌های مختلفی وجود دارد از جمله کم کردن عمق میدان. اما هیچ کدام مثل از کادر حذف کردن نقاط دیگری که توجه بیننده را از سوژه‌ی اصلی پرت می‌کنند جواب نمی‌دهد.

2- این عکس‌ها از نظر تجاری حکم طلا را دارند: اگر اهل فروش عکس‌هایتان هستید بدانید که عکس‌های مینی‌مالیستی خیلی خریدار دارند. یکی از مهم‌ترین دلایلش این است که عکس‌های مینی‌مال فضای کافی برای افزودن متن تبلیغاتی را دارند.

3- عکاسی مینی مالیستی چالش‌برانگیز است: هر کسی می‌تواند یک دوربین بردارد و برای خودش فرت و فرت از این طرف و آن طرف عکس بگیرد. اما برخورد با یک منظره به نیت گرفتن یک عکس مینی‌مالیستی سخت‌تر است. باید محل درست را پیدا کنید، نقشه بکشید و درست زمان‌بندی کنید تا سوژه‌ی اصلی‌تان در جای مناسب قرار بگیرد. این چیزها حتی برای عکاسان باتجربه هم چالش‌برانگیزند

 

 

ادامه مطلب...

[ یکشنبه 92/5/13 ] [ 9:57 عصر ] [ هـــاشـــم مالکـــی ] [ نظرات () ]

عکاسی ضد نور (سیلوئت)

شاید تاکنون به عکسهای ضد نور یا سیلوئت برخورد کرده باشید. همان طور که از نام آنها مشخص است این نوع عکسها ضد نور هستند و سوژه در آنها به شدت تیره است به طوری که بسیاری از جزئیات آن قابل مشاهده نیست و تنها نمایی کلی از آن در عکس نمایان میشود. در این نوع عکاسی می توان از سوژه های مختلفی همچون انسان، درخت، حیوان یا برخی اشیا استفاده کرد. در این شماره به نکاتی در خصوص عکاسی سیلوئت یا ضد نور اشاه می شود.
PPA_AkasiZedenor_1_881022
 ضد نور
عکاسی ضد نور یکی از روشهای انتقال اندوه، احساس و حالتهای عاطفی به بیننده است. ممکن است بیننده با دیدن این نوع عکسها به درک درست و واضحی از سوژه نرسد، اما بخش تیره و سیاه تصویر باعث شکلگیری قدرت تخیل بیننده میشود.
مهم ترین نکته در عکاسی ضد نور قرار دادن سوژه در مقابل یک منبع نور عظیم و تنظیم میزان نوردهی دوربین بر اساس روشنترین بخش تصویر (پس زمینه) است. توجه داشته باشید که میزان نوردهی (Exposure) دوربین باید بر اساس روشنترین بخش پسزمینه و نه سوژه تنظیم شده باشد. با رعایت این اصل اولیه، سوژه مورد نظر به دلیل نبود نور کافی حتی اگر به طور کامل سیاه نشود بسیار تیره یا به اصطلاح آندر اکسپوزد (under exposed) –حداقل نوردهی- خواهد شد.
 انتخاب سوژه 
اگرچه از سوژه های بسیاری برای عکاسی ضد نور می توان استفاده کرد، اما برخی سوژهها از شرایط بهتری برخوردارند. از آنجا که در عکاسی ضد نور مواردی مانند رنگ، بافت یا حالت سوژه تاثیری در زیبایی عکس ندارد بنابراین بهتر است توجه خود را روی ویژگیهای دیگری متمرکز کنید. برای مثال، ویژگیهایی مانند بزرگی، اندازه، درشت و قوی بودن و به طور کلی اندازه های ابعادی سوژه تاثیر زیادی در بهتر شدن عکس خواهند داشت.

ادامه مطلب...

[ یکشنبه 92/5/13 ] [ 9:55 عصر ] [ هـــاشـــم مالکـــی ] [ نظرات () ]

10 نکته طلایی کادربندی عکس

 
به زبان ساده به مفهوم گنجاندن سوژه در کادر با ضریب اعداد فرد میباشد که میتواند شامل عکسی با یک سوژه و یا یک عکس گروهی 3 نفره باشد. این تکنیک باعث جزابیت بیشتر و زیبا تر دیده شدن از چشم انسان میگردد...
 
 
1- قاعده اعداد فرد
به زبان ساده به مفهوم گنجاندن سوژه در کادر با ضریب اعداد فرد میباشد که میتواند شامل عکسی با یک سوژه و یا یک عکس گروهی 3 نفره باشد. این تکنیک باعث جزابیت بیشتر و زیبا تر دیده شدن از چشم انسان میگردد..
 
در تصویر فوق مرکز فوکوس به اسانی قابل تشخیص نیست و به نوعی کادر به هم ریخته و گیج کننده به نظر میرسد.
 
در این تصویر ساده تنها از 3 عدد توت فرنگی استفاده شده و هر چند شبیه تصویر قبلی میباشد ولی به دلیل تکنیک مذکور چشم نوازتر به نظر می رسد.
[ شنبه 92/5/12 ] [ 11:6 عصر ] [ هـــاشـــم مالکـــی ] [ نظرات () ]

کلاس

کلاس عکاسی پارسی بلاگ

این کلاس کوتاه مدت (به قول خانم موسوی ورک شاپ) در نمایشگاه عکس مسابقه ی گردشگری برگزار شد.

در این کلاس که داور محترم مسابقات، عکاس حرفه ای کشورمان، همسفر بنده در سفر عتبات، جناب آقای محمد دهقانی برگزار کرد، نکاتی بیان شد که بنده فهرست وار آن ها را یادداشت کردم و در اختیار دوستان قرار می دهم.

1- سعی کنید بیشتر در مسابقات عکاسی شرکت کرده و خودتان را محک کنید.

2- در عکس ها به حضور سوژه انسانی اهمیت بدهید، مثلا ساختمان یا بنای تاریخی با انسان روح می گیرد.

3- سعی کنید به مسئله نور اهمیت بدهید، بهترین زمان برای عکاسی صبح ها از 5 الی 9 صبح و عصرها 17 به بعد(یعنی در شدت آفتاب عکس نگیرید که روشنی و تیرگی بدی در عکس ایجاد می کند) عکس برداری کنید.

4- اهمیت دادن به رنگ، به تندی و غلظت رنگ توجه شود که به عکس آسیب نرساند.

5- قبل از عکاسی از بنای تاریخ در مورد آن محل مطالعه کنید. 

6- در حال حرکت و لرزش دست عکس نگیرید.

7- به عمق توجه کنید، به زاویه عکس برداری و نقاط دید بهتر.

8- عکسها مسابقات را ارزیابی کنید. عکسهای بیشتری تولید کنید.

باقی مطلب در ادامه مطلب

ادامه مطلب...

[ شنبه 92/5/12 ] [ 1:50 عصر ] [ هـــاشـــم مالکـــی ] [ نظرات () ]

چگونه از گلها عکاسی کنیم؟


اصولا در خلق یک اثر هنری به دلیل پویا بودن هنر هیچ اصول و دستورالعمل یکسانی وجود ندارد. عکاسی هم از این قاعده مستثنا نیست و نمی توان برای عکاسی از سوژه ها نسخه یکسانی پیچید اما دستورالعمل هایی برای عکاس ها وجود دارد که می توانند از آنها برای شروع استفاده کنند. جمله ای زیبا در این زمینه هست که میگوید: "قوانین را یاد بگیرید بعد آنها را تغییر دهید."
نکات زیر مواردی است که برای بهتر شدن عکس از گلها پیشنهاد می شود. بدیهی است هیچ الزامی در رعایت آنها نیست از طرفی رعایت همه آنها هم تضمینی برای بی نقص شدن عکس شما نیست اما در نظر گرفتن هر کدام از این موارد شما را به گرفتن یک عکس خوب از گلها یک قدم نزدیک تر می کند.


  • در صورت امکان با استفاده از سه پایه مناسب عکاسی کنید. استفاده از سه پایه همیشه باعث خواهد شد تا امکان تکان خوردن دوربین و در نتیجه تاثیر منفی آن در فوکوس عکس به حداقل خود برسد.
  • از شلوغی بیش از حد عکس پرهیز کنید. اغلب عکسهای معمولی گلها دارای جزییات زیادی هستند که باعث سردرگمی بیننده عکس می شوند، شما باید آنها را حذف کنید البته برای این کار نیازی به فوتوشاپ ندارید کافی است تکنیک مناسب را انجام دهید. دوربین خود را روی حالت AV (در دوربین های Canon) قرار دهید و مقدار آن را روی حداقل مقداری که اجازه می دهد تنظیم کنید، تا جایی که کادر مورد نظرتان در آن قرار می گیرد زوم کنید، سوژه خود را انتخاب کنید و فوکوس را روی آن قرار دهید و عکس مورد نظرتان را بگیرید. با این کار پس زمینه عکس تار خواهد شد و همین باعث تمرکز بیشتر چشم بیننده روی سوژه مورد نظر شما می شود.

tg8qby0b72nonvpydwqa
ادامه مطلب...
[ جمعه 92/5/11 ] [ 10:43 عصر ] [ هـــاشـــم مالکـــی ] [ نظرات () ]

آیا شما واقعا به یک دوربین DSLR نیاز دارید؟


mm
 

اغلب ما انسانها از عکاسی لذت می‌بریم و معمولا سوژه‌های عکسهایمان را اعضای خانواده و طبیعت و یا حیوانات خانگیمان تشکیل می‌دهند. ولی خب وقتی کیفیت این عکسها را مثلا با عکسهای National Geographic مقایسه می‌کنید می‌بینید که این کجا و آنها کجا!

اینجاست که تصمیم می‌گیرید از شر دوربین کامپکت لنزثابت خود خلاص شوید و قدم در وادی حرفه‌ای‌ها بگذارید. ولی قبل از این مهم، این مطلب را تا انتها بخوانید و سپس تصمیم نهایی خود را بگیرید.

اولین چیزی که در خرید یک دوربین حرفه‌ای جدید باید به آن توجه داشته باشید جیب مبارک است. با قیمت حال حاضر دلار در بازار ایران فکر کنم ارزان‌ترین نوع دوربین حرفه‌ای که بشود اسمش را برد و آبروداری کند، قیمتی بالای 900 هزار تومان داشته باشد و این می‌تواند برای شمایی که گاه‌گداری هوس عکاسی به سرتان می‌زند خیلی گران تمام شود. تازه این اول راه است! وقتی شما یک دوربین با لنز قابل تعویض می‌خرید وسوسه خرید لنز شما را دمی آسوده نمی‌”گذارد! در زمان نگارش این مطلب قیمت یک لنز Canon EF 55-250mm IS حدود 430 هزار تومان است که این خود قیمت یک دوربین کامپکت میانه است!

ادامه مطلب...

[ جمعه 92/5/11 ] [ 10:40 عصر ] [ هـــاشـــم مالکـــی ] [ نظرات () ]

عکاسی مفهومی از دید میشا گوردین

عکس مفهومی یا Conceptual به عکسی گفته می‌شود که هدف عکاس از آن، معمولا بیان مفهومی خاص با کمک عناصر تصویر است. عکس مفهومی باید بیننده را به تفکر وا دارد. عکس‌های همه? دسته‌های عکاسی می‌توانند در صورت القای مفهومی خاص به بیننده در این دسته نیز قرار گیرند.
در این صورت عکاسی وقتیکه با خلاقیت و رگه هایی از طنز همراه شود می‌تواند جذاب‌تر و الهام بخش‌تر شود. این عکسها باید برای تمام عکاسان تیزبینی که سعی خود را برای گرفتن عکس‌های استثنائی می‌کنند، باارزش باشد. عکاسان این عکس‌های برجسته را با تمام تلاش، تخیل و خلاقیتشان گرفته اند تا به ما فرصت دیدن شگفتی‌های عکاسی را از چشمان خلاقانه شان بدهند

پس از آنکه مدرنیسم در نیمه های دهه 1960 به پایان عمر خود نزدیک شد. هنرمندان سعی کردند، با تلفیق بقایای آن و فلسفه،ایده و اطلاعات نوین به بیان اندیشه های خود بپردازند بدینسان هنر مفهومی(Conceptual Art) متولد شد. هنرمندان هنر مفهومی به شیوه های مختلف     اینستالیشن(installation) ، مینی مالیسم (minimalism)،پرفرمانس(performance)وهپنینگ (happening ) سعی کرده اند آنچه را هنرمندان پاپ آرت بدون نظریه پردازی هنری و به صورت آشفته مطرح کردند با زیبایی شناسی متناسبی معنی کنند. آنها در واقع چیستی و طبیعت هنر را به روشی صریح و با توسل به ارائه مفاهیم اشیاء به شکلهای مختلف، معرفی لغوی و توضیحات نوشتاری مورد پرسش قرار می دهند بدون آنکه به شکل ذهنی و صورت خیالی اثر اهمیت دهند.در آثار هنر مفهومی رابطه هنرمند، اثر هنری و مخاطب دگرگون می شود. به این ترتیب اثر مفهومی محاکات طبیعت و صورتهای گوناگون آن نیست، بلکه هنرمند با اتکاء به منطق فردی خویش از امکانات زبان و بیان مستقیم در طبیعت و در زندگی بهره می گیرد و در بسیاری از موارد علاوه بر چیستی اشیا ، واقعیتهای سیاسی، اجتماعی و تکنولوژی موضوع کار او را تشکیل می دهد.دراین رابطه مخاطب و گاهءخود هنرمند بخشی از کلیت و شکل اثر هنری و مفهوم آن به شمار می آید نسل هنرمندان پس از جنگ جهانی عمدتاً با جسارتی جنون آمیز، آثاری خلق کردند که علاوه بر ظاهر ساختن سیر منطقی تحولات هنر مدرن، اضمحلال و بن بست آن را نیز نشان داد.با ظهور جنبشهای جدید هنری پس از دهه 1960 شکل و مضمون اثر هنری و رابطه اش با انسان و طبیعت مجدداً مورد پرسش قرار گرفت و هنرمندان از آخرین دستاوردهای تکنولوژیک برای بیان مفاهیم و موضوعات هنر خود بهره گرفتند.

ادامه مطلب...

[ جمعه 92/5/11 ] [ 10:37 عصر ] [ هـــاشـــم مالکـــی ] [ نظرات () ]

اهمیت پرسپکتیو

 اهمیت پرسپکتیو

اسرار بهره گیری از افکت های سه بعدی برای بهبود عکس های چشم اندازها و مناظر طبیعی ....


? توضیح پرسپکتیو: تکنیک های آفرینشی حالت های سه بعدی یکی از ابتدائی ترین جاذبه های تصویرهای چشم انداز، تجسم عمق فضاست. برای ارائه حالت سه بعدی باید اجزاء صحنه را به گونه ای در کنار یکدیگر قرار دهید که دنیا متفاوت از آنچه که در دوربین دیده می شود، ارائه شود. با این که چشمان ما منظره ها را به صورت برجسته می بینند، حتی در حالت حرکت هم سر خود را آنقدر تکان می دهیم تا بهترین منظره با بهترین عمق را ببینیم، یک دوربین ثابت کنتراست ها و تضادها را به خوبی نمایش می دهد، اما منظره مورد نظر با حالتی ثابت و ایستا نشان داده می شود. برای رفع چنین مشکلی باید روی نقاط راهنمائی کننده در چشم انداز تأکید کرده تا عمیق فضائی ایجاد شود.

? اندازه نقاط راهنما: اندازه متناسب با بخش های گوناگونی یک چشم انداز، یکی از آشکارترین نقاط راهنمائی کننده عمق صحنه به حساب می آید. سوژه هائی که در جلوی تصویر واقع می شوند بزرگ تر از سوژه های عقب تصویر هستند. بدین ترتیب شما با یکی از مهم ترین نقاط راهنمائی کننده آشنا شدید. پس نتیجه می گیریم سوژه هائی که تقریباً هم اندازه هستند یا دست کم به نظر بیننده هم اندازه می آیند، باید با توجه به مکان قرار گرفتنشان در تصویر کوچک یا بزرگ نشان داده شوند. این نکته در مورد درخت ها، بوته ها، گل های وحشی و حیواناتی که از یک گونه هستند هم صدق می کند. اگر دوربین در جای مناسبی نصب شده باشد چنین نکاتی به صورت خودکار روی یک سطح اریب و در فاصله های معین رعایت می شود. (مثل یک منحنی)

نقاط راهنمای دیگری هم درباره قدرت اندازه های اجزاء تصویر وجود دارد. که گرچه آنها در زمره اصلی ترین نقاط نیستند، اما با رعایت آنها می توان تصویر را بهتر و زیباتر نمایش داد. زمانی که ابرهای تیره آسمان را می پوشانند. هر چه به افق نزدیک تر شویم، اندازه? آنها هم کوچک تر خواهد شد. از حرکت موجی شن ها، گل های حالت گرفته و قالبی و هم چنین امواج اقیانوس می توان برای معرفی یک الگوی شبیه به هم، اما با اندازه های گوناگون استفاده کرد. یک زاویه مناسب دوربین در نمایش رودخانه ها، چشمه ها و امواج شن های تپه های شنی به گونه ای معرف حقیقت استعاری ”شیارهای خط آهن“ است: هم گرائی خطوط موازی در نقطه بی نهایت!
ادامه مطلب...

[ جمعه 92/5/11 ] [ 10:33 عصر ] [ هـــاشـــم مالکـــی ] [ نظرات () ]

ترفندهای عکاسی از خوراکی ها!

 وقتی رستوران می روید از دیدن منوی غذا آب دهانتان راه می فتد و فقط دوست دارید هرچه سریع تر آن را سفارش دهید و میل کنید؟ آیا تاکنون به این فکر کرده اید از ظرف خوراک خوشمزه خود عکس بگیرید؟ در ادامه این مطلب ترفندهایی برای عکاسی از غذا را برایتان نام برده ایم.

 

 

تقریبا همه ما در هر کجا که هستیم گوشی ها ی موبایل خود را به همراه داریم و می توانیم از صحنه های زیبای اطراف عکاسی کنیم. یکی از روش های بسیار جالب برای عکاسی با موبایل را می توان عکاسی از غذاهای خود دانست.

1. استفاده از اپلیکیشن های موبایل

نرم افزارهایی که در اینجا برایتان نام برده ایم، دو تا از بهترین نرم افزرهای دوربین برای عکاسی از غذا هستند. درست است که از هر برنامه و دوربینی می توان برای عکاسی از خوراکی ها استفاده کرد اما این اپلیکیشن ها به طور اختصاصی برای غذا و خوراکی طراحی شده اند و فیلترها تنظیمات متناسب با آن را دارند.

• Hipstamatic (آی‌فون)

این نرم افزار مشهور برای عکاسی از غذا قابلیتی به نام Foodie SnapPak دارد که ترکیبی از فلاش، لنز و فیلترهای تصویری است که نمای زیبا و جالبی به عکس های غذا می بخشد.

• دوربین SnapDish Food (اندروید)

SnapDish نرم افزار اندرویدی است که برای عکاسی از غذا و خوراکی طراحی شده است. هنگام عکاسی از یک ظرف غذای بسیار اشتهاآور با تزئینات عالی، SnapDish به گونه ای عمل می کند که تصاویر فوق العاده دیده شوند. با این نرم افزارمی توانید عکس های حاصله را به طور همزمان در چندین سایت به اشتراک بذارید.

ادامه مطلب...

[ جمعه 92/5/11 ] [ 4:44 صبح ] [ هـــاشـــم مالکـــی ] [ نظرات () ]
.: Weblog Themes By WeblogSkin :.
درباره وبلاگ

حقیر فقیر سراپا تقصیر کمتر از قطمیر، عکاسی را با دوربین 110 آغاز و بعد با دوربین زنیط 122 روسی و بعد موبایل و دوربین دیجیتال ادامه دادم و مدتی است که با دوربین ساده ی سونی عکس می گیرم.«هذا بضاعتنا» و خیلی به هنر عکاسی علاقه دارم اما نمی توانم دوربین حرفه ای بخرم(چکار می شه کرد؟) یکی از آرزوها و خواسته های دست چهارم من خرید دوربین است.(دعا کنید سه خواسته ی مهم تر بر آورده بشود).
موضوعات وب
لینک های مفید
آمار وب
Online


بازدید امروز: 7
بازدید دیروز: 19
کل بازدیدها: 513623